Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

lørdag 22. mars 2014

Shopping-tur

I dag har jeg vært sammen med 6 hyggelige quiltedamer på shopping-tur til Steinkjer :-) Vi stod opp grytidlig i mårres.....(phu, på en lørdag..) og troppet opp på jernbanestasjonen og kom oss på toget med kaffe og litt nøtter, baguetter og yoghurt klar for sosial dagstur. Vi kosa oss på turen og kom til Steinkjer idet byen begynte å våkne til liv. Vi besøkte Nothern Quilt der vi fikk servert kaffe og fikk en flott demonstrasjon av noen mønster og modeller hun hadde, og brukte laaaang tid på å legge i handlekurven vår etterpå. Utrolig flott og artig å bli mottatt på denne måten.
Vi tok derette turen innom Kreativ som ligger litt lenger bort i gata og fant selvfølgelig mye fint der også :-) 2 flotte quiltebutikker som er verdt et besøk om du er i området.

Her ble min fangst for dagen :

 Nye påskestoffer til påskeverkstedet på neste quiltemøte, musikkinspirerte stoffer til et prosjekt jeg skal i gang med, jordfargede stoffer som bare måtte bli med, et mønster, sytråd og et blad.
Da er det bare å sette i gang :-)

GOD LØRDAGSKVELD !!


2 kommentarer:

 1. Åh, så mycket vackert Du köpt med Dig hem!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Hei Linda!
  Så mye fint og spennende du har kjøpt.
  Skjønner at du har kost deg på tur. :)
  Berit

  SvarSlett