Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

mandag 24. desember 2012

God Jul !

Tusen takk til alle dere som er innom bloggen min og ser hva jeg driver med, og en stor takk til dere som har lagt igjen kommentar. Det inspirerer så utrolig mye å få tilbakemelding på det en holder på med:-) Har blitt inspirert av Karipia til å pynte disse isoporhjertene med søte servietter og dekopasjelim. Har et hav av servietter å boltre meg i, men motivene må jo være av det mindre slaget da hjertene er ganske små :-) Så i utvalget mitt fant jeg engle-servietter med små søte engler, og her er resultatet. Har også laget noen andre motiver, men de viser jeg senere. Disse har blitt til små jule-gaver til noen jeg er glad i :-)  Med dette ønsker jeg alle der ute en riktig trivelig og fredelig julehøytid og et riktig godt og kreativt nytt år !!



Vi kan jo godt si at disse søte barna også er noen engler, ikke sant?

4 kommentarer:

  1. Åhhhhh de hjertene var nydelige:))
    Veldig hyggelig at jeg kan være til inspirasjon.
    Ønsker deg en fortsatt fin romjul:)

    SvarSlett
  2. Nydelig vakker :) mottakeren er meget godt fornøyd og englehjertene har fått hedersplass på årets juletre så de skal synes godt til glede for alle. TAKK !

    SvarSlett
  3. De hjertene var bare såå fine :) har sett mye interessant og fint her inne , ( er det lov å spørre hva du har brukt for å holde den ruskeposen på plass , altså hva som er i den som ligger oppe på bordet ?? ) GODT NYTT ÅR :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei og takk for hyggelig kommentar. Jo det skal jeg si deg, ruskeposen henger på en nålepute som er fylt med ris.... :-) Da blir det litt tyngde på den og ruskeposen blir jo ikke særlig tung, så da henger den så fint så :-) Du kan også sy på et lite stykke med sklimatte under nåleputa, da ligger den kanskje enda bedre. Jeg har ikke gjort det, men den henger godt allikevell. Lykke til!

      Slett