Velkommen til bloggen min!

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med. Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? :-) Om det er noe du fatter interresse for kan du bare sende meg en mail på lind-jac@online.no så kontakter jeg deg så fort jeg kan. Jeg kan også ta i mot bestillinger om det er noe annet du skulle ønske.

tirsdag 24. november 2015

Crasy-quilt toalettmappe

I quiltelaget mitt hadde vi crasy-quilt som tema for en stund siden og quilten har ligget siden, uferdig... Men nå har jeg sydd den inn i ei toalettmappe med ramme av et fint beige/gull-stoff kjøpt hos Nothern Quilt på Steinkjer. Så synd at bildet er litt uklart for den er mye finere i virkeligheten :-) Små rester er brukt fra tidligere prosjekter og jeg ble fornøyd med resultatet!


Inni laget jeg ei stor lomme på den ene siden og to lommer på den andre siden, kjekt å ha småting i så de ikke "forsvinner" i alt det andre :-)

Og baksiden ble sydd sammen av reste-remser også fra tidligere prosjekter, med ei lys stripe der jeg gjentok stoffet fra ramma forran.

søndag 22. november 2015

Marius-sett

Vår kjære, lille Matheo ble1 år her om dagen og da fikk han dette marius-settet fra farmor og farfar :-) Jeg startet på genseren i sommer og ble ferdig med lua og genseren noen dager før "dagen" ! Noe som betød at jeg måtte til ei hyggelig nabodame og be henne strikke buksa for meg... Jeg er ikke så god på strikking, det er vel år og dag siden jeg strikka et par sokker. Så det var utfordende nok for meg å strikke genseren og lua. Men jeg kom i mål og det ble jeg veldig fornøyd med :-) Det blir kanskje litt strikking fremover, men noen store prosjekter blir det nok ikke :-) Lua fòra jeg forresten med et tynt fòr i tilfelle den skulle klø litt.



HEIA - HEIA  ROSENBORG !!!!!!

onsdag 18. november 2015

Stikketøymapper

Disse strikketøymappene og en strikkepinnepung sydde jeg til messen for snart 14 dager siden og jeg har kun den til høyre igjen. Til neste messe må jeg få sydd noen til da de er hendige til litt mindre strikketøy. Har ikke mønster så de blir i litt forskjellige størrelser etter hvor store stoffene jeg har er, eller hvor store det blir at jeg skjærer dem. Den minste pungen er til strikkepinner eller andre ting en trenger en sånn pung til .. :-)



 Disse to mappene, den over og den under, er ca samme størrelse.


Mens denne under er litt mindre, og denne har jeg fortsatt.

Og denne under er mye mindre, solgt som strikkepinnemappe.

Og her er min strikketøymappe :-) Litt mindre enn de to første.

Ha en fin-fin kveld :-)

mandag 16. november 2015

Juleløper

Og så en juleløper i samme mønster som i forrige innlegg. Fargerik så en trenger ikke mye annen pynt på bordet med denne løperen.. :-) Begge disse blir med på neste messe den 28. november.



lørdag 14. november 2015

Adventløper

Inspirert av ei dame i syklubben min, lagde jeg denne løperen til advent. Utgangspunktet er kvadratet i midten, så la jeg på remser med forskjellige stoffer og bygde på utover. Avsluttet med et sort stoff med sølvprikker og ble bra fornøyd med resultatet tilslutt. Tror det finnes et mønster på denne men jeg sydde ut fra eget hode.


Tenker på alle som er rammet i Paris, Europa og hele verden  i dag !


onsdag 11. november 2015

To nye babynest !

Disse nestene ble jeg ferdige med til messa som var sist helg og den første her solgte jeg til ei hyggelig dame som skal bli oldemor om ikke så lenge. Det ble ei flott helg med masse hyggelige folk og utstillere, og salget ble som tidligere år og det er jeg godt fornøyd med. Ikke alltid så godt å vite hva folk er interessert i, men artig å få solg nest og vesker synes jeg :-)

Det går litt i ugler for de er så søte og fine, og populære er de også. Uglestoffet er fra Stockholms-messan i vår mens resten er fra Stoff og Stil.


Denne fikk en sølvgrå blonde ved løpegangen rundt hele veien, synes den passet så fint til dette stoffet.


Dette nestet har også uglestoff, kjøpt på Stoff og Stil, samt blonde fra samme plass :-) Fargene på bildet her er nok litt lysere enn virkeligheten. Dette er fortsatt til salgs.


onsdag 4. november 2015

Løper med tre stjerner

Denne løperen har jeg sydd på samme måte som den jeg viste for to innlegg siden. Men denne har tre stjerner og er i adventfarger, og i tillegg har denne ramme i forhold til den andre. Stoffene er fra R.Systen i Trondheim og det hvite med gullglitter er kjøpt hos Nothern Quilt på Steinkjer. Hun hadde ikke mer igjen av dette i år så jeg har prøvd å bestille fra USA så jeg er spent å se hva som kommer i posten... Som sagt tok jeg disse stjernene ut fra teppet "Soloppgang" fra MyQuilt. Blir med på messa til helga denne også :-) Se mer info vedr. messa i forrige innlegg.



tirsdag 3. november 2015

Kunst- og håndtverksmesse!

Til helgen nå er det duket for årets kunst- og håndtverksmesse på Rye Byneset. Det er over 20 år siden mine foreldre var med å startet denne messa og den har holdt stand siden :-) Ikke verst !! I år er det 29 ustillere som selger sine hjemmeproduserte varer og jeg gleder med like mye nå som første gang. Jeg har vært med med mine egne produkter de siste 5-6 årene. Det begynte med litt kort og lysglass og siden har det blitt sying og lappeteknikk også. Her er info vedr. messa :




Vi ønsker alle velkommen til

NORDBYGDENS KUNST- OG HÅNDVERKSMESSE
                                                  

SALGSUTSTILLING I RYE SAMFUNNSHUS, BYNESET

Salgsmessa er åpen
LØRDAG 7. NOVEMBER 2015  KL. 11.00 – 16.00
SØNDAG 8. NOVMEBER 2015  KL. 11.00 – 16.00

            
Byneset/Leinstrand skolekorps står for serveringen.
Det selges middag, kaffe og kaker m.m.
Skolekorpset har lynutlodning under messa.

Gratis inngang  -  ta med kontanter
Messekomiteen ønsker alle hjertelig velkommen